#210_річниця_великого_кобразя

У нашій школі вже традиційно у першій декаді березня почався Шевченківський тиждень, присвячений життю і творчості великого українського поета - Тараса Григоровича Шевченка. Цікавим та змістовним було проведення години спілкування для учнів 5 класу "Шевченко - це той, хто живе в кожному з нас". П'ятикласники спільно із класним керівником, Павлікевич О.В., виготовили стінгазету "Ми Шевченка славить будем і ніколи не забудем".

Для учнів 6 класу, класний керівник Кошельник Н.Ю. провела квест "Шевченко знаний і незнаний". Під час проведення якого шестикласники поглибили знання про життєвий і творчий шлях Великого Кобзаря

Класний керівник - Козак Ю.М., для учнів 4-го класу провела вікторину: "Що ви знаєте про Тараса Шевченка ?". У вікторині взяли участь 2 команди: Топ Юкрейн та Калинонька. Перемогла команда Топ Юкрейн.

Для учнів 2 класу було проведено літературну мандрівка "І лине над землею Шевченкове слово". Класний керівник - Регеша Н.П. долучила учнів до колективного творчого проєкту "Доля схожа на легенду". Другокласники активно створювали ілюстрації до творів Т. Г. Шевченка "Шевченківський світ у буянні фарб, сплетіння ліній"

Кiлькiсть переглядiв: 0